Restaurants en feestzalen

Hebt u in uw restaurant of feestzaal een speciale gelegenheid waar er veel kinderen aanwezig zijn?

Een  open deur dag, Moederdag, brunches, enz. ?

Hebt u regelmatig feesten waar kinderen aanwezig zijn die best wel een rustige activiteit kunnen gebruiken?White-Flower-Girl-font-b-Dresses-b-font-A-Line-Knee-Length-Chiffon-Girls-Bridsmaid-font

Tracteer uw clienteel op een glitter tattoo! Wij verzorgen de kinderen op een rustige individuele manier. We werken per twee kinderen en er is gewoonlijk een wachtrij waar kleuren en designs gekozen worden.

Veel plaats hebben we niet nodig, we brengen eventueel eigen stoelen en tafel mee. Wat we wel nodig hebben is voldoende licht om in te werken. Een plaatsje naast een raam is meestal ideaal vanwege het licht maar ook omdat het  vaak extra klanten aantrekt als ze zien dat er iets voor kinderen wordt aangeboden.

Hebt u een periode waar u families wil aantrekken? Door onze tattoos aan te bieden kan u via sociale media en uw website héél voordelig extra klanten naar uw zaak brengen. Wij helpen u graag om uw evenementen te promoveren via onze sociale media pagina’s.

Of start een nieuwe trend ! Tattoos op huwelijken .

Glitter en glam ! Niet alleen voor kinderen .
Designs kunnen ook speciaal gemaakt worden met bv de namen of initialen van het koppel als speciaal aandenken aan het feest.b201a446cb79a2d259a51a024305cf29

U kan ons inhuren als een extra service voor uw klant OF u kan onze service voorstellen aan uw klant en ons inhuren in hun naam. Contacteer ons voor een offerte.

Gaat u iets organiseren voor een sportevenement?

Groot scherm om een wedstrijd uit te zenden?

Ook daar kunnen we voor extra sfeer zorgen en uw klanten iets extra aanbieden…

DSCF7064sj149 32 20-02-2015 18-19-48

 

 

 

 

 

Contacteer ons voor een offerte of een bezoekje. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw evenement .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *